Loopbaancoach Patricia Istas

Loopbaanbegeleiding bij Patricia brengt jou in 4 sessies naar jouw ideale carrièrepad

Benieuwd hoe loopbaanbegeleiding je kan helpen in je carrière? Bel me (0479 18 75 81)voor een gratis intakegesprek. Wij luisteren graag naar jouw werksituatie en verwachting.

Loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques

Interesse in loopbaanbegeleiding door The Job Coach? Wij werken samen met VDAB voor individuele loopbaanbegeleiding. Zo wordt loopbaanbegeleiding gedeeltelijk gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Door de VDAB loopbaancheques betaal jij maar 10 euro per uur voor 8 uur job coaching.

Hoe uw loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques?

Voor meer informatie over het bestellen van loopbaancheques voor uw loopbaanbegeleiding door één van onze coaches kan u onze handleiding downloaden of loopbaancheques onmiddellijk bestellen via de website van de VDAB.

Voorwaarden loopbaanbegeleiding met loopbaancheques?

Om recht te hebben op loopbaancheques voor uw loopbaanbegeleiding, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent minimum 1 jaar deeltijds of voltijds aan het werk als werknemer of zelfstandige.
  • Je hebt de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd.
  • Je bent werkzaam in Vlaanderen of Brussel (ook geldig voor mensen die in een andere EU of EER land wonen).

 

Loopbaancoach Patricia Istas

Patricia is een hoogsensitieve vrouw en mama die positief in het leven staat. Ze is al heel haar leven gepassioneerd door de mens en hoe die in elkaar zit.
Mensen helpen is haar drive!

Na 15 jaar in de bedrijfswereld heeft ze, na veel wikken en wegen, besloten om de sprong in het diepe te wagen en er gewoon voor te gaan. Zo heeft ze haar eigen praktijk als coach opgestart: PAT-LAB.

Na heel wat coachingopleidingen is Patricia in staat om jullie op  een zeer concrete en efficiente manier te helpen met verschillende problematieken. (gecertificeerd van de BAO-group (welzijn coaching), gecertificeerd in Change Management, Master Class in “Burn out” en momenteel nog in opleiding “Systemiek & brief therapy Palo Alto”)

Haar kenmerken zijn haar enthousiasme, authenticiteit, integriteit, en loyaliteit. Haar kracht ligt in haar liefde voor de mens, haar tactvol profiel, haar luisterend oor, haar aanstekelijk enthousiasme en haar mix van opleidingen.  Ze werkt probleemoplossend, laat je uitpraten en stelt veel open vragen. Voor Patricia is ieder mens uniek, met enorm veel potentieel. Ze zal je ontvangen om je te begeleiden in jou proces zodat je bewust verder kan op jouw carrièrepad. Patricia is in staat om consistente resultaten te bereiken, zelfs al na enkele coachingsessies.

“Be the change you want to see in the world” is haar motto.

https://www.thejobcoach.be/loopbaanbegeleiding

https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie